REFERENSER

Tack Zinat för en alldeles underbar föreställning som du höll för oss på Sydved på Hooks herrgård i fredags. Du har så många dråpliga vinklingar som samtidigt är underbart spetsiga och som får en att tänka till på detta med integration av invandrare i Sverige.
Jag älskar dig verkligen för vad du gör. Fortsätt och förtröttas aldrig!
/Peter

Jag skrattade så jag grät, du var fantastisk och så berörande samtidigt. Igenkänningsfaktorn var hög och du som person imponerade starkt! Länge sen jag kände mig så rörd och imponerad av någon. /Anställd på Svenska Röda Korset

 

Ett STORT TACK för en skrattframkallande kväll på kulturscenen Reflekt i Huddinge. Dina träffsäkra skämt, personliga reflektioner och roliga anekdoter var mycket uppskattade.
Du avhandlade raskt allt från kulturmöten, könsroller till främlingsfientlighet. Med glimten i ögat levererade du kvicktänktheter som manar till eftertanke. Du har verkligen ett beundransvärt mod och en inre styrka som med stor sannolikhet inspirerar många. Lycka till med dina framtida projekt!
/Patrick Lundström
Kultur- och fritidsförvaltningen
Huddinge Kommun

 

Zinat Pirzadeh rosas av kritikerna och är lite som Scheherazade ur Tusen och en natt – men roligare. /SVT:s hemsida för Re:agera

 

Zinat var på besök på Högskolan i Kristianstad, sociala omsorgsprogrammet. Temat var möten, kommunikation, etnicitet. Zinats framträdande var briljant och blev mycket uppskattat av studenterna och deras handledare från fältet samt lärarna. Mycket skratt under förmiddagen och eftertanke och nya perspektiv under eftermiddagens diskussioner. /Kurt Palmström

 

Zinat Pirzadeh kan konsten att både underhålla och mana till eftertanke. HON FÄNGSLAR publiken genom att vara sig själv. Inga krystade skämt och publikskratt på beställning. Det behövs inte.
Lars Swanö – Värmlands Folkblad

 

Ett stort TACK för en rolig och inspirerande underhållning.
Trots förutsättningarna med en trött, hungrig och nykter konferenspublik lyckades du få igång den, mycket beundransvärt. /Kim von Schoultz, Administrativ chef
Karolinska Institutet
Institutionen för laboratoriemedicin, Huddinge

 

Herregud, vilken begåvad, vacker och framför allt ROLIG kvinna. Keep your eyes open, denna komiker, poet, krönikör, författare kommer att synas massor framöver.
/Linda Skugge

 

Vi vill tacka dig för en fantastisk kväll i Falköping. Många medlemmar har hört av sig och är mycket nöjda och glada med kvällen. STORT TACK!
/Susanne, Lärarförbundet